Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy

2011.10.30

William a legidősebb gyermek volt a családban, négy testvére van. 15 évesen – mostohaapja engedélyével – elhagyta Kubát. Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High-on, és folytassa gyerekkori szenvedélyét, a baseballt. William a Business Administration-ön tanult egy sport-ösztöndíj segítségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát, és beiratkozott egy Los Angeles-i színiiskolába, amit később Mexikóvárosban folytatott, majd szerződött a CEA-hoz és a Televisia-hoz. Részt vett két valóságshow-ban is. Az egyikben ismerkedett meg korábbi élettársával, Elizabeth Gutierrezzel. 2011. májusában Elizabeth elhatározására véget ért kapcsolatuk, a nőtől egy fia (Christopher Alexander) és egy lánya (Kailey Alexandra) is született.

2010. augusztus 17-én vádat emeltek ellene, mert egy 17 éves lány feljelentette nemi erőszak és erőszakoskodás vádjával. A lány azt állította, hogy a színész többször orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben és meg is gyalázta. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be, de vádalkut ajánlottak neki, hogy 500 000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Ebbe nem ment bele, és William visszaperelte őket. William-nek nem ez az első ilyen pere, korábban egy prostituált rágalmazta azzal, hogy orális kielégítést kért tőle egy Miami-i szállodában. Erről képek is készültek, de William fizetett a hallgatásért.

Érdekesség, hogy egy főszerepért közel 2 millió dollárt kap.

Telenovellák, vendégszerepek [szerkesztés]

Mozi, színház, zene [szerkesztés]

2009-ben őt kérték meg, hogy szinkronizálja az 51-es bolygó (Planet 51) főhősének (Chuck) latin-spanyol hangját. 2005. óta színházi szerepei is vannak a telenovellák mellett. Több amerikai nagyvárosban, és Közép-Amerika nagyvárosaiban is fellép társulatával. 2010-ben megkapta a Bravo-díjat Mexikóban "a Legjobb férfi főszereplő" kategóriában. 2011-ben Jennifer Lopez és menedzsmentje felkérte,hogy Jennifer I'm into you dalának klipjében játssza el az énekesnő szerelmét.

Egyéb [szerkesztés]

William tagja több jótékonysági szervezetnek is Mexikóban. Küzd a gyerekek alultápláltsága ellen. Kedvenc hobbija a baseball, a kosárlabda és a horgászat.sortilegio4.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szegedi utca 22

(Liza, 2012.07.07 15:17)

szerintem Hyména egy boszorkány.